Ingatlankereső

Térképes keresők

utcakereso.hu
utvonalterv.hu
Google Térkép

Hírek

 

Budapest, II. kerület, Rózsadomb  

Adatok

Cím: Budapest, II. kerület, Rózsadomb (Hiv sz.: 6116)
Ár: 198 millió Forint
Típus: ház, iker
Alapterület: 320 m2
Telekterület: 533 m2
Szobák: 6 + 1 félszoba

 

Állapot:
közepes állapotú
Szintek:
4
Fűtés:
gáz (cirkó)
Komfort:
luxus
Parkolás:
telken parkoló
Kilátás:
panoramas
 

Leírás:

Eladó Bp. II. kerület egyik közkedvelt helyén , Rózsadombon, többféleképpen hasznosítható, alakítható, Ős fás telken található 4 szintes 3 oldalról körbe járható, KÜLÖN HELYRAJZI SZÁMON lévő IKER ház! A SZINTEK kívülről történő KÜLÖN -külön MEGKÖZELÍTÉSE akár külső lépcsőházzal, akár panoráma lifttel is megoldható. Dél-délnyugati fekvésének és hatalmas belmagasságának köszönhetően HIHETETLENÜL VILÁGOS ingatlanról van szó!
Különösképpen ajánlott CÉGEKNEK, külföldi befektetőknek! EGYÜTTES vásárlás is szóba jöhet.
Az épület SZÁMTALAN LEHETŐSÉGNEK adhat teret! Többek között óriási ELŐNY,:hogy a SZUTERÉN az EGÉSZ ÉPÜLET alatt helyezkedik el, melyben a FŰTÉS is kiépített és a VÍZ is le van vezetve. + a terasz alatt akár egy 40 nm-es LAKÁS kialakítása is lehetséges (fürdőkáddal + WC- vel) . Továbbá előny, hogy az alsó szintre 2 lejárat is van, az egyik a konyhából.
A 2. lakószintre egy 1,5 M Ft os VÍZTERES KANDALLÓ került beépítésre, ami akár ÖNMAGÁBAN is képes felfűteni MINDKÉT szintet! Mindemellett megoldható, hogy: csak az ALSÓ SZINTET FŰTSE!
+3. Lakószinten FAFŰTÉSES KANDALLÓ!
Az épület felújításra szorul, viszont a VILLANY VEZETÉKEK TELJES CSERÉJE-ÁTHÚZÁSA megtörtént (3 fázis, rézvezetékek mindenhol, szintenként biztosítéktáblák, 3 villanyóra, szintenként szakaszolható!
A RIASZTÓ is szintén SZAKASZOLHATÓ!
Továbbá DUPLA ÜVEGSZÁL ERŐSÍTÉSŰ VAKOLAT, (100 %- ban hibamentes) így a falakon csak TISZTASÁGI FESTÉS szükséges!
TETŐ 6 éve TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTVA! RÉTEGELT, RAGASZTOTT TETŐ (Tetőgerenda alatt, alumínium lemez, kemény alufólia, kátránypapír, dupla kőzetgyapot, megint kátránypapír + lambéria, végül rétegelt ragasztott gerenda.)
4. szint, a gipszkarton falaknak köszönhetően TETSZÉS SZERINT, TELJES KÖRŰEN, EGYÉNI ÍZLÉSNEK megfelelően ALAKÍTHATÓ! INNEN , rendkívül VILÁGOS , PANORÁMÁS KILÁTÁS!!
Az épület ELŐNYÖS ADOTTSÁGAI révén, számtalan a variációs lehetőség : Pl: a szuterénben kialakítható lakrész lehet alkalmazotti, vagy esetleg valamely új családtag otthona. Továbbá pl. a pincében garázst vagy tárgyalót is ki lehet alakítani, mellette kis konyhával.
SŐT akár a SZUTERÉN és a PINCE EGYBE is NYITHATÓ!
Az ablakok Pasaréti villa stílusú fa nyílászárók.
Az épület SZIGETELÉSÉNEK megoldására PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG javasolt.
Fűtést 2 gáz cirkó,(+ a kandallók), hűtést 2 fali és egy mobil klíma biztosítja
Az épületben 1 kádas fürdő, 2 zuhanyzó és 4 WC található.
Internet, kábel tv: UPC
Beépítettség: LK3-ba való átsorolással növelhető, ez esetben a földszint tovább bővülhet pl: egy téli kerttel, és akár a fölötte lévő részek is kijjebb hozhatók.
Az udvarban 3 gépkocsi beálló található, ebből egy fedett.
Az infrastruktúra kiváló: többek között 5 percre a Rózsadomb Center, valamint közelben a Budagyöngye és Rózsakert Bevásárlóközpontok ( bankok,posta, szolgáltatók, orvosi rendelő, gyógyszertár , piac , egyéb bevásárlási lehetőségek , stb. ) Közelben iskolák, óvodák, játszótér kikapcsolódásra sport, jógaközpont ,stb- minden megtalálható . A környék KIEMELKEDŐEN JÓL ELLÁTOTTNAK tekinthető.
A remek autóbusz közlekedésnek köszönhetően gyorsan elérhetőek a főbb tömegközlekedési csomópontok is, Budán és Pesten egyaránt.
Közvetlen közelben 2 percre a 29-es busz (Hűvösvölgy - Szentlélek tér útvonalon), 5 percre a 11-es busz mellyel 15 perc alatta Batthyány téren vagyunk +a Pasaréti téren az 5-ös busz mely a belvároson keresztül átszeli az egész várost,
Autóval M3-as bevezető 20 perc, ( pl: forgalomtól függően Szépvölgyi út, Róbert Károly krt Árpád hídon át vagy Törökvész út felé Margit hídon át , keresztül a belvároson)
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését vagy további kérdési vannak, így pl: a 4. szint alaprajza és további fotókat szeretne kérem e-mailben jelezze!
Hétvégén is forduljon hozzám bizalommal!

Írjon nekünk!

Az Ön neve:  *
Az Ön e-mail címe:     *
Telefonszáma:   
Üzenet:
 
Biztonsági kód:
 
 

Képek Kattintson a képre a nagyításhoz.

 

Térkép (ingatlan elhelyezkedése)

Értékesítő

Szabó Anna Mária

Mobil:  06-20-231-0217
E-mail:  a.szabo@maxiingatlan.hu
Fax:  +36 1-700-2561
Skype:  
My status
Web:  www.maxiingatlan.hu/aszabo