Ingatlankereső

Térképes keresők

utcakereso.hu
utvonalterv.hu
Google Térkép

Hírek

 

Biztosítás

Hogyan védheti értékeit?

Korszerű-e az Ön lakásbiztosítása?

Megfelelő ár-érték arányú-e a biztosítása?

Az ingatlan, a lakás, családi ház nagyon sok családnak a legnagyobb vagyona, nem mindegy hogy lakásbiztosítással is óvja-e értékeit! A lakásbiztosítás rengeteg kellemetlenségtől megkímélheti Önt, fizet a nehéz helyzetben, legyen szó természeti csapásról, műszaki meghibásodásról, lopáskárról, hogy csak néhány lehetséges káreseményt említsünk.

Hitelfelvételhez is többnyire szükséges lakásbiztosítást kötni. A jogszabályok szerint ez esetben is jogunk van magunk megválasztani a biztosítót, sőt amennyiben másik biztosító ajánlata kedvezőbb, akár a hitel tartama alatt is van lehetőség biztosító váltásra, természetesen a hitelszerződésben vállalt kötelezettségek teljesítése mellett.

A magyarországi lakások 70%-a rendelkezik lakásbiztosítással. Feltétlen érdemes figyelni arra, hogy biztosításunk ne öregedjen a lakással, az évekkel (esetleg évtizedekkel) korábban kötött lakásbiztosítások időközben elavulnak! Érdemes néhány évente újra kalkulálni a díjat, összehasonlítani az ajánlatokat, hiszen a körülmények folyamatosan változnak, pl. lakásfelújítás, korszerűsítés, bővítés történt, új ingóságok kerültek a lakásba, stb. Amennyiben ezekről a változásokról a biztosító nem tud, esetleges kár esetén nem fog fizetni. Érdemes megnézni, hogy természeti katasztrófára is kiterjed-e a biztosításunk és milyen összegben. Sajnos az elmúlt években már mi is megtapasztalhattuk, mekkora károkat képesek okozni Magyarországon is a viharok, árvizek.
Lehetőség van arra is, hogy ugyanannál a biztosítónál váltsunk át egy másik konstrukcióra, egyszerű szerződésmódosítással. A lakásbiztosítás újbóli kötése ingyenes.


Biztosítsa értékeit, ne kockáztassa anyagi biztonságát!

A mai kor követelményeinek megfelelő és helyesen meghatározott biztosítási összegű konstrukció kiválasztásában kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.